Home » Blog

Blog

Februari 2016

Een Perfecte Basis

“Begin met een basis make-up aangebracht.” Zonder enige uitleg, wordt er verwacht dat je weet wat dit is. In deze blog leg ik je uit wat je moet doen voor een goede basis make-up.

Lees meer »

Make up shoppen

Bij zoveel aanbod van make-up, waar let je op bij het kopen van make-up? Natuurlijk is het afhankelijk van waar je de make-up koopt, maar over het algemeen zijn er een aantal criteria. In deze blog leg ik je uit waar ik op let bij het kopen van make-up.

Lees meer »

De Look Uitgelegd; De Smokey eye

Er zijn tal van manieren hoe je een smokey eye kan aanbrengen. Laat jezelf ook zeker niet beperken in kleur. Een smokey eye kan ook geweldig mooi zijn in een paars, blauw, groen etc. Ik ga vandaag mijn makkelijke smokey eye voordoen.

Lees meer »
Januari 2016

Corrector en Concealer

Ik heb gemerkt dat er merken zijn die een corrector verkopen als een concealer. Dit stoort mij, want dan zijn er dames met een mooie perzik streep onder hun wallen omdat er geen concealer over heen zit. Hopelijk met deze uitleg gebeurd dat jou in ieder geval niet!

Lees meer »

Winter benodigdheden

Na de feestdagen zijn de nieuwjaars voornemens in volle kracht. Iedereen wil beter leven, meer sporten, gezonder leven etc. Maar heb je ook wel eens aan jezelf en je huid gedacht. Hier zijn een aantal kleine dingen die je kan doen om je huid in tip top conditie te houden.

Lees meer »

Make up tips voor elke dag

Make up is een representatie van wie jij bent. Zowel op het werk als daarbuiten. Iedereen wilt er graag verzorgd uitzien maar heeft daarvoor niet altijd de tijd of de mogelijkheid.

Lees meer »

Wil je ook op de hoogte blijven van mijn blogs. Laat dan je naam en emailadres achter!